Autorijles


Autorijschool Casper wil jou een rijopleiding bieden die bij je past. Om dat te kunnen doen, moeten we er eerst achterkomen wie je bent, waar je naar op zoek bent, en wat je van ons verwacht.

Wat als je nog nooit hebt gereden, of van rijschool wilt veranderen? Je spreekt een proefles met ons af om te kijken of je het leuk vindt om bij ons te rijden. Samen bepalen we vervolgens welke rijopleiding het beste bij je past. Dit kan bijvoorbeeld een spoedopleiding zijn, of een wat rustiger opbouw van de rijlessen.

Intake

Na een intake geven we je advies over de meest geschikte rijopleiding. Daarbij spelen een paar factoren een rol. Wat voor type leerling ben je, hoeveel tijd wil je vrijmaken en wat is je financiële ruimte? Wil je een verkorte rijopleiding volgen, of er wat langer over doen? Denk ook aan het volgende: een versnelde rijopleiding vereist een hele andere discipline dan 1.5 uur lessen per week; niet alle soorten rijopleidingen passen bij alle leerlingen.

Advies

Wij kunnen je na vele jaren ervaring een eerlijk en betrouwbaar advies geven en jou zo helpen om een rijopleiding uit te kiezen die voor jou het meest geschikt is. Onze rijlessen worden opgebouwd volgens de stap-voor-stapmethode: je krijgt gestructureerd les in een logische volgorde, gebaseerd op je eigen tempo. Het slagingspercentage van onze rijschool is hoog, gemiddeld 55% van de leerlingen slaagt de eerste keer voor het praktijkexamen.

Ons advies is dan ook, neem voldoende rijlessen en laat je toetsen met een Tussen Tijdse Toets zodat je een duidelijk inzicht krijgt van wat kan tijdens het examen en wat niet. Door het nabootsen van het praktijkexamen wordt je niveau getest en is je kans van slagen groter verder kun je een vrijstelling verdienen voor je bijzondere verrichtingen zodat je deze niet meer hoeft te doen tijdens het rij Examen.

Het nieuwe rijden

Het nieuwe rijden is een milieubewust, brandstofbesparend en vooral nog veiliger autorijden. Onze rij-instructeurs en -instructrices leren je deze nieuwe rijstijl tijdens de rijlessen.

De verkeersdichtheid is de laatste tijd flink toegenomen, met de daarbij behorende agressie. Wij leren je vol zelfvertrouwen een aandeel te leveren aan een zo prettig en veilig mogelijk verkeer. Dat vereist hard werken tijdens je rijopleiding, onderschat dat niet.

Succes met je keuze en een vriendelijke groet van Casper

Toyota verso bussines 2.0d-4d turbo diesel